BJÖRNS BETRAKTELSER

Klick. Klick. Klick.

Tillsammans med Caj

Vet du vem Caj Karlsson är. Inte? Nä, det är egentligen inte så konstigt. Han är en singer/songwriter från Blekinge. Känner du till Hasslö, då? Du vet ön någon mil sydväst om Karlskrona som kallas Lilla Hawaii för sina långgrunda stränder och för sitt soliga väder? Inte det heller, nä.

Caj Karlsson.

Nåja, en gång om året anordnas en musikfestival på ön, lämpligt nog kallad Hasslöfestivalen. I år firar den 20 år. Och Caj Karlsson har spelat varje gång. Utom i fjol.

Men den 12 juli 2019 stod han återigen på scenen, den här gången tillsammans med ett antal artistkollegor. Detta för att fira 10-årsjubileet av just Tillsammansturnén. I en pösig soffa till höger på scenen satt därför bland annat Anders F Rönnblom, Johan Johansson och Staffan Hellstrand och myste och väntade på att få gå upp och göra ett par nummer tillsammans med Caj.

Många på scen. Fler i publiken.

Jag passade på och knäppa några skott med pocketkameran, Sony RX100 VI, mellan handklappen och fotstampandet. Ljuset var bra eftersom spelningen drog igång redan klock sexan, därför krävdes inget kämpande med höga isotal. Skönt för den lilla kamerasensorn.

Nog babblat. Här är bilderna.

T-shirten.

Staffan & Caj.

Anders F Rönnblom spexar.

Caj kontemplerar.

Vattna trummis, ja det behövs ibland. Trummisen är förresten Robin Åkerman på Paraply AB, arrangören av Hasslöfestivalen.

Rock on!

Johan Glössner får feeling.

Linus Norda får feeling.

Robin Åkerman får feeling.

Johan Johansson får feeling.

Hoppet.

Spelglädje I.

Spelglädje II.

Spelglädje III.

Spelglädje IV.

Spelglädje V.Postat 2019-07-13 21:56 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera