BJÖRNS BETRAKTELSER

Klick. Klick. Klick.

Kyrkö mosse revisited, del II

En- och en halv timme. Det är inte särskilt länge. Åtminstone inte när man har en hel skog full med skrotbilar framför sig. Motiv som uppenbarar sig var och varannan meter. Ja, det fanns helt enkelt mycket att föreviga för en nyfiken fotograf som gillar det slitna, trasiga och förfallna.

Kyrkö mosse är en förvånansvärt populär utflyktsplats. Men eftersom området är så stort behöver man sällan trängas. Det är skönt. Men som sagt, vid det här besöket var tiden knapp. Resten av familjen ville hem. Så jag lät kamerorna smattra. 

Det här är sista delen från bilkyrkogården utanför småländska Ryd. Kommentera gärna!

Inlagt 2018-11-12 18:01 | Läst 1259 ggr. | Permalink
Spännande bilder, jag har besökt denna plats en gång. Faktiskt tyckte jag det var lite knepigt att få till några bra bilder där. Det kändes som att det var alldeles för mycket "skrot" det fanns för lite detaljer kvar på bilarna. Det mesta som fanns var ju bara rostiga skal och det hade man snart avbildat. När jag var där var det rätt så mycket folk också som irrade omkring så man fick inte mycket till "fotoro". Vem vet kanske kanske åker jag dit igen för att se om det går att skapa något. -Men som sagt du har hittat fina motiv här!
Svar från yamahafj 2018-11-12 21:17
Tack Morgan. Testa att besöka mossen på hösten. Gärna en timma innan solnedgång eller så. Färgerna blir mustiga, löven lyser och det finns lite kul ljus att leka med. Inte särskilt mycket folk då heller. Så ge inte upp - gör comeback! :-)(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX